+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Wandeling omgeving Wijnandsrade 9 km met lus naar 15 km

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Wandeling omgeving Wijnandsrade 9 km met lus naar 15 km

Beste wandelaars,

Zondag 16 december proberen we de wandelaars met een korte wandeling een plezier te doen, maar ook de liefhebbers voor een middellange wandeling vergeten we niet. We lopen eerst 9 km vanuit kasteel Wijnandsrade door bosjes – het is een beetje heuvelachtig – en het veld richting Aalbeek, We lopen het ene moment door prachtige holle wegen en even later hebben we in de velden weer een schitterend uitzicht over het golvende Limburgse Landschap.

Terstraten – deWandelgroepEuregio

Verder gaan we naar Helle en lopen langs de Platsbeek door het Landgoed Putterdael. Dit is een geweldig stukje natuur. Vervolgens komen we in Terstraten bij de vakwerkboerderijen. Via de korenmolen van Hunnecum/Nuth raken we weer in de buurt van Wijnandsrade met haar prachtige kasteel en vijvers. In de Brasserie van het kasteel kunnen we koffie of iets dergelijks drinken. Na ongeveer een half uur maken de liefhebbers voor een volgende wandeling van 6 km zich klaar om te vertrekken.

Van Wijnandsrade naar Aalbeek

De volgende wandeling gaat rondom Swier. Vanuit Wijnandsrade naar Swier loopt een mooi pad. Na Swier lopen we door de volden weer terug naar de Brasserie.

Kenmerken van de wandeling:

-startdatum en tijd: zondag 16-12-2018 om 09:30 uur.
-startlocatie: Brasserie Kasteel Wijnandsrade, Opfergeltstraat 2c, 6363 BW Wijnandsrade. Parkeren kan links van het kasteel.
-de lengte is 9 of 15 km. Na 9 km komen we terug op de startlocatie en gaan we pauzeren. Daarna gaan de liefhebbers op weg voor de volgende 6 km.
-enige verharde paden, hoofdzakelijk zonder snelverkeer, veldwegen en bospaden
-weinig heuvelachtig terrein

Voor deze wandeling vragen we een bijdrage van € 2,00 per persoon. Wij verzoeken deze bijdrage vóór de start van de wandeling te voldoen en zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

Met vriendelijke groeten,

deWandelgroepEuregio
Jan Bons tel 06-2445 4835


In het veld Reactie onder het landkaartje kunnen chauffeurs en passagiers hun carpool aanbod of vraag vermelden. Nadat de websitebeheerder de boodschap op spam gecontroleerd heeft, wordt deze vrijgegeven en is deze op de site zichtbaar. Dus deze boodschap is niet direct zichtbaar na ingave op de website.
Chauffeur: vermeld kort aantal beschikbare plaatsen, vertrekplaats + tijdstip van vertrek en telefoonnummer. E-mailadres is wordt niet op de site gepubliceerd, dus niet in tekst vermelden.
Passagiers: vermeld kort het aantal benodigde plaatsen, woonplaats of vertrekplaats en telefoonnummer. E-mailadres is wordt niet op de site gepubliceerd, dus niet in tekst vermelden.


Één reactie

  1. B. Limbeek schreef:

    Ik heb op dit moment 3 plaatsen vrij, vertrek zondag om 08:50 vanaf de Marktstraat 10 in Brunssum. Mijn telefoonnummer is: 0625232784

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.