Wandelen tussen Daslook en Bosanemoontjes (11 of 16 km)

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Wandelen tussen Daslook en Bosanemoontjes (11 of 16 km=reservelijst) in het Bunder- en Elslooërbos

In eerste instantie zouden we naar het Savelsbos gaan, maar het weekend van 24 april is het daar zeer druk met wandelaars. Daarom kiezen we voor het Bunder- en Elslooërbos waar het veel rustiger zal zijn en we goed kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Deze wandeling biedt prachtig natuurschoon. We zien de laatste Bosanemoontjes, vroege Daslook, maar ook natuurlijk het gele speenkruid en….. wilde Orchideeën. Dit allemaal onder prachtig bladerdek met kabbelende beekjes in het bos.

 

De laatste Bosanemoontjes – deWandelgroepEuregio 

 

De vroegste Daslook- deWandelgroepEuregio

Het is een heuvelachtige wandeling door het smalle en lange Bunder en Elslooërbos, maar zéér de moeite waard.

Het beekje Poortlossing – deWandelgroepEuregio

 

Wilde Orchidee – deWandelgroepEuregio

 

Aanmelding via de website

Om te vermijden dat er teveel mensen deelnemen, dient men zich voor deze wandeling aan te melden via het veld “Geef een reactie” onderaan deze beschrijving.  Doe dit vóór de voorafgaande vrijdagavond 18:00 uur. Het reactie veld ziet er als volgt uit:

Reactie
Vermeld hier of je 11 of 16 km wilt lopen. De afstand 16km is volgeboekt. Geef je op voor de reservelijst; er komen meestal wel weer één of meerdere plaatsen vrij
Naam
Vermeld je voor- en achternaam
E-mail
Vermeld hier je e-mailadres
Website
Niet invullen
Vervolgens Reactie plaatsen

We beperken het aantal deelnemers tot ongeveer 18 á 20 personen per wandelgroep.  Indien er meer deelnemers zijn, vormen we twee groepen. De groepen vertrekken van dezelfde start locatie, maar één groep loopt in de tegengestelde richting. Graag aanmelden vóór de voorafgaande vrijdagavond 18:00 uur.
Soms kan het even duren voordat je je aanmelding op het scherm ziet, omdat de webbeheerder deze eerst voor publicatie moet vrijgeven.


Kort na de uiterste aanmelddatum ontvangen de wandelaars per email een bevestiging van deelname en het adres van de startplaats. Aangezien we met een beperkt aantal deelnemers willen lopen, hebben de leden van de vereniging voorrang op niet-leden. Meld je dus snel aan.
Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen, meld dit dan zo gauw mogelijk, zodat we iemand anders kunnen toelaten.

Kenmerken van de wandeling:

–Wanneer  : zondag 24 april
-Tijdstip    : 09.30 uur voor beide wandelingen  
-Startpunt : wordt d.m.v. een email aan de deelnemers op tijd bekend gemaakt
-Lengte van de wandeling is 11 (voldoende plaats) of 16 km (alleen reservelijst)
-Terrein: een heuvelachtige wandeling in het bos.

We vragen voor deze wandelingen van de leden met een ledenpas een bijdrage van € 2,00 per persoon. Om het muntgeld te beperken vragen we iedereen zoveel mogelijk met een wandelstrippenkaart te betalen. Deze kun je vooraf bestellen door € 10,– (voor 5 wandelingen) of € 20,– (voor 10 wandelingen) of € 30,– (voor 15 wandelingen) op NL72 SNSB 0706 1093 92 t.n.v. deWandelgroepEuregio over te maken. Wil je weten hoe het met een Wandelstrippenkaart werkt? Klik dan even hierop
Indien er niet-leden meelopen betalen zij € 3,00 per persoon. Wij verzoeken deze bijdrage vóór de start van de wandeling te voldoen.

Met vriendelijke groeten,
deWandelgroepEuregio
Jan Bons
Tel 06 -2445 4835

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.