Wandelen in het Geleenbeekdal vanuit Schinnen 11 of 15 km

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Vanuit Schinnen twee wandelingen 11 en 15 km door het Geleenbeekdal

We starten in Schinnen voor twee wandelingen beide met af en toe een kort maar stevig heuveltje. We zijn vandaag in de gemeente Beekdaelen. Als we langs de Geleenbeek zijn gewandeld gaan we door Kathagen al slingerend door een klein bos, naar de Krekelberg.

 

 

Tussen een opmerkelijke bomenlaan komen we bij de Mariakapel van Schinnen uit. Een klein stukje woonwijk doorlopen we dan om daarna langs de Wolfhagenderbroek richting Oirsbeek te lopen. We wandelen over het Krekelenspad en passeren een grote wijngaard en een camping, hier is een mooi uitzicht .

 

 

Via een mooie holle weg komen we uit bij een Mariakapelletje. We nemen nog een klein bos met een stevig stukje omhoog en via de Geleenbeek komen we weer terug bij de startplaats

Maatregelen ivm het Coronavirus

We lopen steeds met een beperkt aantal deelnemers per wandelgroep. De voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid zijn voor ons leidend.
Om een voor iedereen zo veilig mogelijk verloop van de wandelingen te bewerkstelligen, dienen de wandelaars die met ons meegaan zich strikt aan deze voorschriften te houden. Vanwege de beperkte deelname zal voor elke wandeling ingeschreven moeten worden.

Zoals gezegd starten we met een kleine groep mensen die zich strikt aan de richtlijnen dienen te houden, dus een minimale afstand tot elkaar bewaren van 1,5 m, maar ook geen handen schudden, niezen in de elle boog, niet deelnemen indien je neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts hebt.
Meer aanwijzingen en dringende adviezen staan in de Veiligheid- en hygiëneregels van NOC-NSF beschreven. Lees die vóór de aanmelding goed door!

Aanmelding via de website

Om te vermijden dat er teveel mensen deelnemen, dient men zich voor deze wandeling aan te melden via het veld “Geef een reactie” onderaan deze beschrijving.  Doe dit vóór de voorafgaande vrijdagavond 18:00 uur bij de betreffende wandeling. Het reactie veld ziet er als volgt uit:

Reactie
Geef hier even aan of je 11 of 15 km wilt lopen
Beide wandelingen zijn volgeboekt
Naam
Vermeld je voor- en achternaam

E-mail
Vermeld hier je e-mailadres

Website
Niet invullen

Vervolgens Reactie plaatsen

We beperken het aantal deelnemers tot ongeveer 18 á 20 personen per wandelgroep.  Indien er meer deelnemers zijn, vormen we twee groepen. De groepen vertrekken van dezelfde start locatie, maar één groep loopt in de tegengestelde richting. Graag aanmelden vóór de voorafgaande vrijdagavond 18:00 uur.
Soms kan het even duren voordat je je aanmelding op het scherm ziet, omdat de webbeheerder deze eerst voor publicatie moet vrijgeven.


Kort na de uiterste aanmelddatum ontvangen de wandelaars per email een bevestiging van deelname en het adres van de startplaats. Aangezien we in deze corona-tijd met een beperkt aantal deelnemers willen lopen, hebben de leden van de vereniging voorrang op niet-leden. Meld je dus snel aan.
Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen, meld dit dan zo gauw mogelijk, zodat we iemand anders kunnen toelaten.

Kenmerken van de wandeling:

Wanneer  : zondag 13 juni
-Tijdstip    : 09.30 uur voor beide wandelingen
-Startpunt : wordt d.m.v. een email aan de deelnemers op tijd bekend gemaakt
-Lengte van de wandeling is 11 of 15 km 
-Terrein: We lopen veelal over onverharde paden . Er zijn enkele pittige kleine hellinkjes, dus het is geen vlakke wandeling.

We vragen voor deze wandelingen van de leden met een ledenpas een bijdrage van € 2,00 per persoon. Om het muntgeld te beperken vragen we iedereen zoveel mogelijk met een wandelstrippenkaart te betalen. Deze kun je vooraf bestellen door € 10,– (voor 5 wandelingen) of € 20,– (voor 10 wandelingen) of € 30,– (voor 15 wandelingen) op NL72 SNSB 0706 1093 92 t.n.v. deWandelgroepEuregio over te maken. Klik hierop voor meer informatie over de wandelstrippenkaart.
Indien er niet-leden meelopen betalen zij € 3,00 per persoon. Wij verzoeken deze bijdrage vóór de start van de wandeling te voldoen.

Met vriendelijke groeten,
deWandelgroepEuregio
Marie-José van de Ven
Tel 06-3812 3690

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.