+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Wandelen langs de Maas

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Een fijne wandeling langs de Maas

Zondag 14 oktober was het prachtig weer. Deze keer was de Maas het middelpunt. We konden het niet beter treffen.

deWandelgroepenregio organiseerde een groepswandeling van ongeveer 14 km in de prachtige natuur bij de Maas. Deze keer een vlakke wandeling, zodat ook wandelaars die ietsje minder conditie hebben mee konden lopen. Algemene hilariteit gaven de Stepstones. Via deze grote brokken steen moest je op diverse plaatsen het water oversteken. Gelukkig stond het water niet al te hoog, zodat de stenen nog juist boven het water uit staken en hoewel meerdere fotografen met de camera klaar stonden voor het geval dat, was er niemand die een nat pak kreeg.

Heel en Maas – deWandelgroepEuregio

Onderweg was het ook genieten van de prachtige herfstkleuren. Zo’n omgeving met dit prachtige weer nodigt uit om naar buiten te gaan en een wandeling te maken.

Heel en Maas – deWandelgroepEuregio

Meer foto’s van deze wandeling zien? Klik hierop

Met een groepswandeling loop je niet alleen, maar je hebt gezellige mede-wandelaars om je heen. Toch zijn er ook momenten dat je misschien even de mooie omgeving op je in wilt laten werken. Dat kan makkelijk door je even te laten afzakken of even wat harder te lopen. Een route voorbereiden is niet nodig, de wandelbegeleider heeft de route voorbereiden en kent alle mooie plekjes.

Als je zin hebt om het ook eens te proberen, kijk dan in de wandelagenda naar de wandelingen die op het programma staan. Ook korte wandelingen worden regelmatig georganiseerd. Deze worden via WhatsApp bekend gemaakt. Kijk ook hiervoor op de wandelagenda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.