+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

23 februari 2020

 

Carnaval
GEEN WANDELING

   

 

 

01 maart 2020

Slenaken

09:30 uur

Slenaken

We starten vanuit de Smockelaer in de buurt van Heijenrath. We lopen dan het dal in naar Slenaken en volgen vervolgens een tijdje het Riviertje de Gulp dat een paar jaar geleden voor zoveel wateroverlast in het dorp gezorgd heeft. Lees verder….

Jan Bons 10 km 

 

17 km

08 maart 2020

 

09:30 uur

Vlodrop

De Roer is een zijrivier van de Maas, die door Nederland, België en Duitsland stroomt. Vanuit het Duitse Heinsberg stroomt de Roer naar Vlodrop, lees verder…..

Bert Limbeek

 

 

15 km

 

 

22 maart 2020

Geleenbeekdal

09:30 uur

Geleen, Danikerbos met aansluitend Ledenvergadering

We gaan voor onze ledenvergadering, zoals gebruikelijk, een mooie wandeling maken met de Geleenbeek en Stammenderbos  als middelpunt. Het is een vlakke wandeling met een kort klimmetje/bergje. Lees verder….

Jos Diederen 10 km

 

 

19 april 2020

 

 Plateau van Schimmert

We wandelen tussen de dorpjes Beek, Kelmond, Groot Genhout, Klein Genhout en Spaubeek. Lees verder …….

 Jos Diederen  

14 km

 

Slecht weer bij wandelingen

Hoewel we vaak geluk hebben tijdens de wandelingen komt het in deze tijd van het jaar wel eens voor dat we geen gunstig wandelweer hebben en daarom de belangstelling voor de wandeling gering is. Indien tijdens de wandeling op de startlocatie zeer slecht weer voorspeld wordt, zullen we via de site en via een e-mail op zaterdagavond of uiterlijk om 08:00 uur zondagmorgen laten weten dat de wandeling wegens slecht weer niet doorgaat. We doen dat natuurlijk niet voor een mals regenbuitje, maar alleen als het bar en boos wordt.
Dus alleen als de wandeling NIET doorgaat wordt dit bekend gemaakt.
Wordt er voor de zondagmorgen slecht weer voorspeld, kijk dan even op de site of de wandeling soms afgelast wordt en/of check je e-mail even.

 


Carpoolen

Onderaan deze Wandelagenda en elke beschrijving van de wandeling vind je het veld Reacties. In dit veld kun je kort vermelden of je als chauffeur plaatsen beschikbaar hebt of als passagier plaats(en) zoekt. Nadat de sitebeheerder deze melding op spam onderzocht heeft, zal de melding voor publicatie vrijgegeven worden en is deze voor iedereen te lezen en kan men erop reageren.

Heb je vervoer gevonden? Klik dan op het onderstaande kereltje om de hoogte van de bijdrage voor de chauffeur te zien die wij adviseren.

 

 

 

 


2 reacties

  1. Jan Bons schreef:

    Een wandelaarster vraagt of ze af en toe met iemand kan meerijden vanuit de omgeving Stein/Beek.

  2. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.