Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de foto of op tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

25-02-2024

09:30 uur

GEEN WANDELING

   

 

 

03-03-2024

09:30 uur

Mechelse Heide (B) 

We lopen door de prachtige Mechelse Heide in de Vallei van de Kikbeekbron. Dit is een natuurgebied van 120 ha in en rond een voormalige zand- en grindgroeve in Maasmechelen, waar bronnen een waterplas van water voorzien, die vervolgens de Kikbeek voedt en naar de Maas stroomt. Lees verder……

Team Robroek  

15 km

 

10-03-2024

09:30 uur

Ulestraten met Waterval

We zijn al lang niet meer in de omgeving van Ulestraten geweest. Ik heb daar een nieuwe wandeling voorgelopen die door velden en bossen op stille wegen of paden gaat. Lees verder……

Jan Bons en Piet van Kan  

13 km

15 km

17-03-2024

verschillende tijden

Ledenvergadering met wandelingen in de Schinveldsebossen en Etzenradermühle

De kortste en langste wandeling gaan grotendeels door de Schinveldse Bossen. De middelste wandeling loopt o.a. naar de Etzenradermühle en het Wildpark Gangelt.  Lees verder…….

Alle wandelbegeleiders

8.5 km

10:30 uur

10 km

10:00 uur

12 km

09:30 uur

 

 

Carpoolen

Indien je wilt carpoolen is het misschien lastig of vervelend om de hoogte van een vergoeding voor de aanbieder van vervoer te bepalen of als aanbieder aan degene die je meeneemt te vragen. Een vergoeding is heel terecht. Tenslotte heb je als vervoerder kosten en als vrager van vervoer spaar je kosten uit. Natuurlijk speelt hierbij de afstand ook een rol en daarnaast nog eens met hoeveel personen je reist. We hebben een vergoedingstabel samengesteld die rekening houdt met de te rijden afstand maar ook met het aantal personen dat in de auto zit.
Klik op het onderstaande mannetje om deze tabel te zien

Kereltje betaalt - deWandelgroepEuregio

De tabel met adviestarieven is per 03-10-2023 bijgewerkt.