+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


  Agenda    
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving  

deWandelgroepEuregio

 Zondagswandeling
DatumAanvangstijdWandelingBegeleiderKortMiddelLang

Zondag 15 december 2019

Ravensbosch

09:30 uur

Schimmert

We wandelen vanuit Schimmert-Mareveld eerst naar het Ravensbos. Tijdens een Midweekwandeling hebben we dit stukje natuur al eens doorkruist. Het is wat heuvelachtig met één steile helling. Maar als we die beklommen hebben, kunnen we van een mooi uitzicht over het dal in het bos genieten. Lees verder……

 

Jan Bons9,5 km

 

17 km

22 december 2019

09:30 uur

Zutendaal

Bert Limbeek 

15 km

 

29 december 2019

09:30 uur

Zuid Willemsvaart en Maas

Jos Diederen 

15 km

 

05 januari 2020

 

GEEN WANDELING

  

 

 

12 januari 2020

Nieuwjaarswandeling

09:30 uur

of

10:30 uur

Nieuwjaarsevenement met Brunch

We organiseren het Nieuwjaarsevenement op 12 januari. Er staan twee wandelingen gepland, één van 10 en één van 16 km vanuit Klimmen. Lees verder……

 Bert Limbeek en Jan Bons10 km 

15 km

16 km

Algemene opmerkingen:

Er wordt op dit moment een groot beroep op de huidige wandelbegeleiders gedaan omdat de vereniging geen volledig team meer heeft. Daarom hebben we enkele aanpassingen gedaan in onze werkwijze en agenda.

Slecht weer

In deze tijd van het jaar is het vaker minder gunstig wandelweer. Indien tijdens de wandeling op de startlocatie zeer slecht weer voorspeld wordt, zullen we via de site en via een e-mail op zaterdagavond of uiterlijk om 08:00 uur zondagmorgen laten weten dat de wandeling wegens slecht weer niet doorgaat. De belangstelling voor de wandeling is dan toch gering.
We doen dat natuurlijk niet voor een mals regenbuitje, maar alleen als het bar en boos wordt.
Dus alleen als de wandeling NIET doorgaat wordt dit bekend gemaakt.
Wordt er voor de zondagmorgen slecht weer voorspeld dan is het goed om even op de site bij de desbetreffende wandeling te kijken of de wandeling soms afgelast wordt en/of de e-mail te checken.

Af en toe op zondag geen wandeling

Tot nu toe bent u gewend dat er elke zondag een wandeling aangeboden wordt. Vanaf het jaar 2020 zullen we een aantal keren per jaar een zondag overslaan en geen wandeling organiseren.
Daarnaast bent u gewend dat elke door ons aangeboden wandeling door de wandelbegeleider voorgelopen wordt, ook dat kan er wel eens bij inschieten. Dit hoeft echter normaal gesproken geen probleem te zijn, omdat het dan een wandeling betreft die de wandelbegeleider in het verleden vaker gelopen heeft en dus bij hem bekend is.

Deze maatregelen treffen we om zoals gezegd een niet te groot beroep op de huidige wandelbegeleiders hoeven te doen. Zodra ons team weer op volle sterkte is, zullen we weer als vanouds elke zondag een wandeling voorbereiden.

 

 


Carpoolen

Onderaan deze Wandelagenda en elke beschrijving van de wandeling vind je het veld Reacties. In dit veld kun je kort vermelden of je als chauffeur plaatsen beschikbaar hebt of als passagier plaats(en) zoekt. Nadat de sitebeheerder deze melding op spam onderzocht heeft, zal de melding voor publicatie vrijgegeven worden en is deze voor iedereen te lezen en kan men erop reageren.

Heb je vervoer gevonden? Klik dan op het onderstaande kereltje om de hoogte van de bijdrage voor de chauffeur te zien die wij adviseren.

 

 

 

 


2 reacties

  1. Jan Bons schreef:

    Een wandelaarster vraagt of ze af en toe met iemand kan meerijden vanuit de omgeving Stein/Beek.

  2. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.