+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

19 januari 2020

Wormdal

09:30 uur

Zuidelijk Wormdal

De mooiste delen van het Wormdal beginnen in het zuiden bij de autoweg A4 bij Aken. De Worm loopt van daaruit naar het noorden tot aan het Nederlandse deel bij Rimburg. Daarna is de rivier voor een heel groot deel gekanaliseerd. Lees verder…..

Jan Bons 9 km

15 km

 

26 januari 2020

09:30 uur

 Brunssummerheide en Weggebekker

Op zondag 26 januari gaan we in Brunssum lopen over de Brunssummerheide en dan via de Weggebekker weer terug naar het startpunt. Lees verder….

Bert Limbeek 9 km

15 km

 

02 februari 2020

09:30 uur

Swalmdal vanuit Swalmen

Beschrijving volgt nog

Jan Bons 10 km

15 km

 

Slecht weer bij wandelingen

Hoewel we vaak geluk hebben tijdens de wandelingen komt het in deze tijd van het jaar wel eens voor dat we geen gunstig wandelweer hebben en daarom de belangstelling voor de wandeling gering is. Indien tijdens de wandeling op de startlocatie zeer slecht weer voorspeld wordt, zullen we via de site en via een e-mail op zaterdagavond of uiterlijk om 08:00 uur zondagmorgen laten weten dat de wandeling wegens slecht weer niet doorgaat. We doen dat natuurlijk niet voor een mals regenbuitje, maar alleen als het bar en boos wordt.
Dus alleen als de wandeling NIET doorgaat wordt dit bekend gemaakt.
Wordt er voor de zondagmorgen slecht weer voorspeld, kijk dan even op de site of de wandeling soms afgelast wordt en/of check je e-mail even.

 


Carpoolen

Onderaan deze Wandelagenda en elke beschrijving van de wandeling vind je het veld Reacties. In dit veld kun je kort vermelden of je als chauffeur plaatsen beschikbaar hebt of als passagier plaats(en) zoekt. Nadat de sitebeheerder deze melding op spam onderzocht heeft, zal de melding voor publicatie vrijgegeven worden en is deze voor iedereen te lezen en kan men erop reageren.

Heb je vervoer gevonden? Klik dan op het onderstaande kereltje om de hoogte van de bijdrage voor de chauffeur te zien die wij adviseren.

 

 

 

 


2 reacties

  1. Jan Bons schreef:

    Een wandelaarster vraagt of ze af en toe met iemand kan meerijden vanuit de omgeving Stein/Beek.

  2. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.