Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

10-07-2022

09:30 uur

Schinveldse Bossen

Zondag 10 juli wandelen in de Schinveldse Bossen. Het is een vlakke wandeling. Een deel van dit bos werd in de tijd van de mijnen als productiebos gebruikt. Lees verder….

Harry/Martha/Jan  

 14 km

 

17-07-2022

 

Wandelevenement Luxemburg met 3 wandelingen

Eindelijk een vervolg op onze mooie dag in Luxemburg enige jaren geleden. Het is veel klimmen en dalen over rotspaden en trappen. Ook staan we regelmatig stil bij de imposante rotsformaties, daarom is de tijd die we erover doen belangrijker dan de afstand. Lees verder……..

 

Activiteitencommissie en wandelbegeleiders  9 km

 13 km

 

 

Carpoolen

Indien je wilt carpoolen is het misschien lastig of vervelend om de hoogte van een vergoeding voor de aanbieder van vervoer te bepalen of als aanbieder aan degene die je meeneemt te vragen. Een vergoeding is heel terecht. Tenslotte heb je als vervoerder kosten en als vrager van vervoer spaar je kosten uit. Natuurlijk speelt hierbij de afstand ook een rol en daarnaast nog eens met hoeveel personen je reist. We hebben een vergoedingstabel samengesteld die rekening houdt met de te rijden afstand maar ook met het aantal personen dat in de auto zit.
Klik op het onderstaande mannetje om deze tabel te zien

Kereltje betaalt - deWandelgroepEuregio

De tabel met adviestarieven is per14-04-2022 bijgewerkt.

 


Één reactie

  1. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Reacties zijn gesloten.