+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Inmiddels zijn we alweer enige weken aan het wandelen. We zorgen dat we niet met te grote groepen op pad gaan. Daarom vragen we de deelnemers zich bij de desbetreffende wandeling in te schrijven. We formeren indien nodig meerdere kleinere groepen. Het spreekt voor zich dat leden voorrang krijgen indien een wandeling volgeboekt raakt, maar ook voor niet leden is er vaak nog plaats.
Belangrijk is dat iedereen zich aan de minimale afstand van 1,5 m houdt, de RIVM richtlijnen en de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg of Midden Limburg opvolgt.

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

zondag 20 september 2020

Kasteel Aerwinkel

09:30 uur

Montfort en omgeving

De laatste tijd heb ik het een aantal deelnemers niet makkelijk gemaakt door flinke heuvelachtige trajecten uit te zoeken die eventueel ook nog eens door rul zand gingen . Daarom wandelen we deze keer maar eens op vlak terrein in Midden Limburg. Lees verder….

Jan bons  

13 km

17 km

zondag 27 september 2020

Noorbeek

09:30 uur

Noorbeek met Schophemerheide

Noorbeek ligt in heuvelachtige zuiden van onze provincie met prachtige uitzichten over de dalen. Dit betekent dat een wandeling natuurlijk wat meer energie vergt, daarom organiseren we een korte (10km) en een langere wandeling (15km). Lees verder…

Jan Bons 10 km

15 km

 

 

 

Carpoolen

De richtlijnen van het RIVM laten carpoolen weer toe. 
Indien je wilt carpoolen is het misschien lastig of vervelend om de hoogte van een vergoeding voor de aanbieder van vervoer te bepalen of als aanbieder aan degene die je meeneemt te vragen. Een vergoeding is heel terecht. Tenslotte heb je als vervoerder kosten en als vrager van vervoer spaar je kosten uit. Natuurlijk speelt hierbij de afstand ook een rol en daarnaast nog eens met hoeveel personen je reist. We hebben op basis van informatie van de ANWB een vergoedingstabel samengesteld die rekening houdt met de te rijden afstand maar ook met het aantal personen dat in de auto zit.
Klik op het onderstaande mannetje om deze tabel te zien.


Één reactie

  1. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.