Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 


    Agenda        
Klik op de foto of op tekst voor de beschrijving   

de WandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang
22-07-2024   GEEN WANDELING        

28-07-2024

 

Wandelen rond Ubachsberg

De wandeling van ongeveer 15 km gaat door een golvend landschap van verharde en onverharde wegen, met een afwisselend uitzicht op het landschap.

Lees meer….

 Luuk van Nuil    15

 

8-09-2024

hele dag

Jaarlijks wandeluitje

Het Jaarlijkse uitje gaat dit jaar naar de Biesbosch waar een korte en een lange wandeling gelopen kan worden. Als we aankomen starten we met een kop koffie en we sluiten af met een sharing diner. Geef je op voor 1 augustus. Minimale deelname is 42 personen.

Lees meer….

Activiteiten commissie  12 16

 

 

 

Carpoolen

Indien je wilt carpoolen is het misschien lastig of vervelend om de hoogte van een vergoeding voor de aanbieder van vervoer te bepalen of als aanbieder aan degene die je meeneemt te vragen. Een vergoeding is heel terecht. Tenslotte heb je als vervoerder kosten en als vrager van vervoer spaar je kosten uit. Natuurlijk speelt hierbij de afstand ook een rol en daarnaast nog eens met hoeveel personen je reist. We hebben een vergoedingstabel samengesteld die rekening houdt met de te rijden afstand maar ook met het aantal personen dat in de auto zit.
Klik op het onderstaande mannetje om deze tabel te zien

Kereltje betaalt - deWandelgroepEuregio

De tabel met adviestarieven is per 03-10-2023 bijgewerkt.