Agenda

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Wandelagenda

 

Wat staat er de komende weken allemaal op het programma.
Kijk in de wandelagenda.

Elke week organiseren wij groepswandelingen van zo’n 11 -15 km, soms iets langer. We wandelen in Midden of Zuid Nederlands Limburg of in de Belgische of Duitse grensstreek. Een aantal keren per jaar gaan we naar de Eifel of de Ardennen. Al deze zondagswandelingen worden in de wandelagenda vermeld.

 

Korte wandelingen worden via WhatsApp aangekondigd

De korte wandelingen (Midweekwandelingen) van 8-10 km worden hier meestal niet vermeld. Deze vinden in de regel om de 2 weken op woensdag of donderdag plaats. De wandelingen worden met een kort berichtje via WhatsApp ongeveer twee dagen vóór de wandeling bekend gemaakt. Iedere wandelaar kan hieraan deelnemen Heb je belangstelling? Je kunt je opgeven door je mobiele nummer naar tel. nr. +31 (0)6-2445 4835 door te geven.


    Agenda        
Klik op de de foto of in de tekst voor de beschrijving   

deWandelgroepEuregio

  Zondagswandeling
Datum Aanvangstijd Wandeling Begeleider Kort Middel Lang

02-04-2023

 

GEEN WANDELING

   

 

 

10-04-2023

 

09:30 uur

Swalmdal vlakke wandeling

Geniet van de vele gezichten van het Swalmdal. We zien het schitterend meanderende riviertje door het bos, maar we zien ook uitgestrekte heide en tenslotte de moerassen met prachtige meren en vennen. Het is een nagenoeg vlakke wandeling van 14 km. Lees verder….

 

Jan Bons  

14 km

 

 

 

Wij hebben onderhoud op de site verricht

In het systeem staan veel oude wandelingen met de daarbij behorende reacties-aanmeldingen voor de wandeling. Deze wandelingen zijn niet meer zonder meer te zien, maar nemen wel degelijk geheugen in beslag en vertragen daarom het systeem.
Op dit moment wordt de site onderhanden genomen, om te voorkomen dat het systeem te traag wordt van de oude ballast die iedere keer meegezeuld moet worden als je een pagina opent.

Dit heeft tot gevolg dat iedereen weer onbekend is in het systeem. Je eerste aanmelding voor een wandeling wordt dan voor publicatie geblokkeerd en moet door de systeembeheerder vrijgegeven worden. De keer daarop kent het systeem jouw e-mailadres en zal je niet meer blokkeren.
Wacht dus de eerste keer als je je aanmeldt rustig even af. Je aanmelding staat wel al in het systeem geregistreerd, maar moet dus nog vrijgegeven worden.

 

 

 

Carpoolen

Indien je wilt carpoolen is het misschien lastig of vervelend om de hoogte van een vergoeding voor de aanbieder van vervoer te bepalen of als aanbieder aan degene die je meeneemt te vragen. Een vergoeding is heel terecht. Tenslotte heb je als vervoerder kosten en als vrager van vervoer spaar je kosten uit. Natuurlijk speelt hierbij de afstand ook een rol en daarnaast nog eens met hoeveel personen je reist. We hebben een vergoedingstabel samengesteld die rekening houdt met de te rijden afstand maar ook met het aantal personen dat in de auto zit.
Klik op het onderstaande mannetje om deze tabel te zien

Kereltje betaalt - deWandelgroepEuregio

De tabel met adviestarieven is per 19-03-2023 bijgewerkt.

 


Één reactie

  1. Jan Bons schreef:

    Mensen die Hotmail hebben, kunnen een probleem ondervinden met de ontvangst van de Nieuwsbrief .
    Heb je geen Nieuwsbrief ontvangen kijk dan ook even in de Spambox. Het kan ook zijn dat de mail daar in zit.

Reacties zijn gesloten.