+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Succesvolle Oprichtingsvergadering deWandelgroepEuregio

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Oprichtingsvergadering deWandelgroepEuregio en korte wandeling

Zondag j.l. hielden we onze eerste Ledenvergadering. Als eerste gingen we op weg voor een korte wandeling van ongeveer 9 km en vervolgens werd er onder het genot van koffie/thee en vlaai vergaderd.

Zeer grote belangstelling

Maar liefst 50% van onze leden verscheen op deze vergadering. Zo’n betrokkenheid van onze leden bij de vereniging hadden we nooit verwacht. Inmiddels telt de vereniging 100 leden, met 50 leden was daarom de zaal mooi bezet. In een gezellige sfeer kwamen diverse onderwerpen aan bod met o.a. de vervanging van het tijdelijk bestuur door een door de leden gekozen bestuur. De kandidaten die zich al eerder gemeld hadden (Jan Bons-voorzitter, Marion Blezer-secretaris, Colette Hanssen- penningmeester en Jos Diederen-algemeen bestuurslid) werden met algemene stemmen verwelkomd als voorzitter/bestuurslid.

Kortere wandelingen

Tijdens de vergadering bleek dat er veel belangstelling is voor kortere wandelingen ( 8- 10 km) op zondag. We zullen hieraan aandacht besteden. De eerste korte wandeling zal op 18 november op de Vaalserberg zijn.

Bijdragen en contributie

Daarnaast werd o.a. over de methodiek van bijdragen en contributies gediscussieerd. Men kwam tot het besluit dezelfde methodiek voor volgend jaar aan te houden. Dat wil zeggen een lage contributie met een zeer redelijke bijdrage per wandeling. Deze bijdragen worden gemaximeerd tot 26 bijdragen/wandelingen per jaar. De 27ste en volgende wandelingen in een kalenderjaar zijn dan gratis.
Gedurende dit jaar werd i.v.m. de gunstige inkomstenontwikkeling al bij 20 bijdragen het maximum gelegd. Dus vanaf wandeling 21 zijn deze gratis.


De Ledenvergadering heeft besloten een groter verschil te maken tussen leden en niet-leden. De bijdragen aan een wandeling van niet-leden zullen in 2019 € 1,00 verhoogd worden. Daarnaast kunnen alleen leden gebruik maken van de regeling gratis wandelingen. Er zijn echter nog meer voordelen. Zij staan vermeld op het Aanmeldformulier.


Bent u nog geen lid, maar u denkt erover om lid te worden, dan is nu het moment daar om die stap te doen. Indien u nu lid wordt, betaalt u € 6,50 voor een lidmaatschap tot 31-12-2019 !!Klik hierop om naar het aanmeldscherm op de website te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.