Uitleg Wandelstrippenkaart

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Hoe werkt de wandelstrippenkaart ?

Je kunt ons enorm helpen door niet meer met contant geld, maar met de nieuwe Wandelstrippenkaart de wandelingen te betalen.
Deze kaart hebben we onlangs geïntroduceerd en al heel veel leden hebben hem besteld. Op een enkele wandeling na worden deze bijna geheel met de wandelstrippenkaart afgerekend.
De Wandelstrippenkaart is te bestellen voor 5 wandelingen ( € 10,–), 10 wandelingen ( € 20,–), 15 wandelingen ( € 30,–) en zelfs voor 20 wandelingen ( 40,–). door het geld over te maken op bankrekening NL72 SNSB 0706 1093 92 t.n.v. deWandelgroepEuregio. Na betaling ontvang je de wandelstrippenkaart bij de eerstvolgende keer dat je bij de wandeling aanwezig bent.
De kaarten zijn onbeperkt geldig en zou je onverhoopt niet meer kunnen wandelen dan krijg je het tegoed op de kaart weer uitbetaald. 
 
Hieronder zie je als voorbeeld een afbeelding van deze kaart. Hij wordt op naam gesteld en is niet bedoeld om ook voor anderen, bijv. partner of vriend(in) te gebruiken. Administratief is het heel moeilijk om wandelingen van meerdere personen op één kaart bij te houden. 
Bewaar de kaart samen met het Lidmaatschapsbewijs bij je wandelspullen. Zo heb je de minste kans om deze te vergeten. Zou dat toch een keer het geval zijn, reken dan contant af.
 
 
 
Er staan in totaal 20 bolletjes op deze kaart, 10 boven en 10 onder. Elk bolletje stelt een wandeling voor. 
In dit voorbeeld heb ik de onderste 10 bolletjes rood ingekleurd. Hierdoor is deze rij ongeldig gemaakt.
De bovenste 10 bolletjes staan nog open, zodat deze kaart geldig is voor 10 wandelingen (voor deze kaart zou dus 10 x € 2,– = € 20,– betaald zijn). 
 
Heb je bijvoorbeeld € 10,– betaald, dus voor 5 wandelingen, dan zijn in dat geval ook op de bovenste rij al 5 bolletjes met rood ongeldig gemaakt.
Bij elke wandeling die je meeloopt, wordt met een kniptang een gaatje in een leeg bolletje geknipt totdat alle lege bolletjes doorgeknipt zijn en dan is de kaart dus op.
 
Je kunt dus altijd zien hoeveel tegoed er nog op de kaart staat. We vragen je op tijd weer een nieuwe kaart te bestellen door het geld voor het gewenste aantal wandelingen per bank naar de vereniging over te maken.
 
We zijn ervan overtuigd dat deze kaart een goede oplossing is om veel contant geld te vermijden en we zijn blij dat elk lid hieraan mee  werkt.
 
deWandelgroepEuregio