+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Lid worden

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

 

Het lidmaatschap van de vereniging deWandelgroepEuregio biedt veel voordelen

Leden van de vereniging deWandelgroepEuregio hebben veel voordelen. Bijvoorbeeld de volgende:

 • Als lid betaal je voor elke wandeling die je meeloopt € 2,00. Je betaalt echter nooit meer dan 26 wandelingen per kalenderjaar ook al loop je alle 52 wandelingen in een kalenderjaar mee.
  Echter voor het kalenderjaar 2019 was ivm de gunstige financiële situatie dit maximum naar 18 wandelingen teruggebracht.
  Je betaalde dus in het jaar 2019 voor elke wandeling € 2,00 tot maximaal 18 x € 2,00 = € 36,00 + de contributie van € 5,00. Hiervoor kon je elke week wandelen.
 • De wandelbijdrage is voor niet-leden verhoogd. Voor leden blijft de bijdrage zoals eerder vermeld op € 2,00 gehandhaafd.
 • Leden betalen ook minder voor evenementen dan niet-leden. Een evenement is bijvoorbeeld de Nieuwjaarswandeling met een gezamenlijke lunch of een dag met de bus naar het Müllerthal – Luxemburg.
 • Tijdens de wandeling wordt als aandenken een fotoreportage gemaakt. Als lid en deelnemer van de wandeling krijg je d.m.v. een link toegang tot die foto’s
 • Als lid krijg je informatie wat er met de bijdragen van de wandelingen en de contributiegelden gebeurt
 • Je hebt inspraak in het beleid van de vereniging
 • De wandelbegeleiders staan elke week weer voor de wandelaar klaar, ze hebben een wandeling voorbereid en voorgelopen. Dan is het goed dat een vereniging de wandelbegeleiders een betere juridische basis biedt.
 • Een verenigingsstatus geeft een betere basis voor samenwerking met andere organisaties (subsidies, reclame-inkomsten, enz.)
Nog even kort:
-we wandelen bijna elke zondagmorgen 11- 15 km, soms iets meer. De wandelingen gaan haast altijd door, weer of geen weer, tenzij het zéér slecht is. Dan vermelden we dat op de website bij de desbetreffende wandeling en sturen we een e-mail.
-om de week hebben we op woensdag of donderdag een Midweekwandeling. Deze wordt 2 dagen voor de start via de WhatsAppgroep bekend gemaakt. Indien je interesse hebt, stuur dan een berichtje met je naam naar 06-2445 4835 dan nemen we je telefoonnummer in deze groep op. zodat je automatisch een berichtje krijgt indien er een wandeling georganiseerd wordt.
je hoeft je niet voor een wandeling op te geven of af te melden. Er is geen plicht om te komen, heb je een keer geen zin, dan kom je niet; vrijheid, blijheid. 
I.v.m. het coronavirus moet je je op dit moment helaas wel voor elke wandeling die je mee wilt lopen aanmelden. We willen hiermee voorkomen dat de groepen te groot worden en daarmee onveilige situaties ontstaan.
-tijdens de wandeling pauzeren wij naar behoefte één of meerdere keren. Neem altijd iets te drinken mee dat tijdens de wandeling of pauzes gebruikt kan worden.
-de wandelbegeleiders zorgen er altijd voor dat we in de buurt van horeca met de wandeling starten en eindigen. Na afloop gaan de meesten hier iets gebruiken. Natuurlijk is dat geen plicht.
 

Het spreekt voor zich dat leden net als andere bij ons bekende belangstellenden ook elke week de gratis Nieuwsbrief ontvangen met vermelding van de laatste nieuwtjes, de agenda en de herinnering aan de eerst komende wandeling.

 

Ondanks deze vele voordelen is de contributie zeer laag.

Word nu lid van deWandelgroepEuregio en betaal voor het lidmaatschap tot 31-12-2020 maar € 5,00.

Vul vandaag nog het formulier in, zodat je ook direct van de vele voordelen kunt genieten!


Klik aub op de twee onderstaande selectievakjes als bevestiging dat u hiermee instemt.


Hierbij meld ik mij aan als lid van deWandelgroepEuregio en ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.
Ik zal de contributie voor het kalenderjaar 2020 direct overmaken op bankrekening NL72 SNSB 0706 1093 92 t.n.v. deWandelgroepEuregio.


Net als elke organisatie heeft ook deWandelgroepEuregio een door de Ledenvergadering goedgekeurd Huishoudelijk Reglement waarin we de rechten en plichten van elk lid van de vereniging geregeld hebben. Als lid van de vereniging conformeert u zich aan ons Huishoudelijk Reglement dat u kunt lezen door hierop te klikken

Daarnaast hanteert  de vereniging een Privacyverklaring. Wilt u meer hierover weten? Klik dan hierop