Lid worden

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Tijdelijk kunt u zich niet als lid aanmelden

Het lidmaatschap van de vereniging deWandelgroepEuregio biedt veel voordelen

Leden van de vereniging deWandelgroepEuregio hebben veel voordelen. Bijvoorbeeld de volgende:

  • Als lid betaal je voor elke wandeling die je meeloopt € 2,00 niet-leden betalen € 3,00.
    Het Bestuur kan, afhankelijk van de resultaten beslissen om aan het aantal te betalen wandelingen een maximum te verbinden, zodat je niet meer voor elke wandeling hoeft te betalen.
  • Leden betalen minder voor evenementen dan niet-leden. Een evenement is bijvoorbeeld de Nieuwjaarswandeling met een gezamenlijke lunch of een dag met de bus naar het Müllerthal – Luxemburg.
  • Tijdens de wandeling wordt als aandenken een fotoreportage gemaakt. Als lid en deelnemer van de wandeling krijg je d.m.v. een link toegang tot die foto’s
  • Als lid krijg je informatie wat er met de bijdragen van de wandelingen en de contributiegelden gebeurt
  • Je hebt inspraak in het beleid van de vereniging
  • De wandelbegeleiders staan elke week weer voor de wandelaar klaar, ze hebben een wandeling voorbereid en voorgelopen. Dan is het goed dat een vereniging de wandelbegeleiders een betere juridische basis biedt.
  • Een verenigingsstatus geeft een betere basis voor samenwerking met andere organisaties (subsidies, reclame-inkomsten, enz.)
Nog even kort:
-We wandelen 11- 15 km, soms iets meer. De wandelingen gaan haast altijd door, weer of geen weer, tenzij het zéér slecht is. Dan vermelden we dat op de website bij de desbetreffende wandeling en sturen we een e-mail.
-meestal om de week hebben we op woensdag of donderdag een Midweekwandeling. Deze wordt 2 dagen voor de start via de WhatsAppgroep bekend gemaakt. Indien je interesse hebt, stuur dan een berichtje met je naam naar 06-2445 4835 dan nemen we je telefoonnummer in deze groep op. zodat je automatisch een berichtje krijgt indien er een wandeling georganiseerd wordt.
-de wandelingen starten zoveel mogelijk bij een ruime parkeerplaats en indien mogelijk een horecagelegenheid, zodat indien je dat leuk vindt je hier nog een kop koffie of iets dergelijks kunt drinken. Natuurlijk is dat geen plicht.
-tijdens de wandeling pauzeren wij naar behoefte één of meerdere keren. Neem altijd iets te drinken mee dat tijdens de wandeling of pauzes gebruikt kan worden.
 
-We vragen je voor elke wandeling die je mee wilt lopen aan te melden. We willen hiermee voorkomen dat de groepen te groot worden en daarmee onveilige situaties ontstaan. Bovendien vinden veel leden grote groepen ongezelliger. Meld je ook meteen af als je je aangemeld zou hebben en je kunt onverhoopt toch niet komen! Daarmee geef je iemand anders de gelegenheid om jouw plaats in te nemen.
Daarnaast willen we je er ook op wijzen dat we d.m.v. een Wandelstrippenkaart het contant geld willen beperken. Hoe dit werkt, lees je op deze pagina
 
 
De vereniging houdt contact met de leden d.m.v. een Nieuwsbrief die verstuurd wordt indien zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.

 

Ondanks deze vele voordelen is de contributie zeer laag.

Word nu lid van deWandelgroepEuregio en betaal voor het lidmaatschap tot 31-12-2024 maar € 5,00. 

Vul vandaag nog het formulier in, zodat je ook direct van de vele voordelen kunt genieten!

Net als elke organisatie heeft ook deWandelgroepEuregio een door de Ledenvergadering goedgekeurd Huishoudelijk Reglement waarin we de rechten en plichten van elk lid van de vereniging geregeld hebben. Als lid van de vereniging conformeert u zich aan ons Huishoudelijk Reglement dat u kunt lezen door hierop te klikken

Daarnaast hanteert  de vereniging een Privacyverklaring. Wilt u meer hierover weten? Klik dan hierop