+31(0)6 2445 4835
info@dewandelgroepeuregio.nl

Lid worden

Wandelen in Limburg en in de Euregio

Created with Sketch.

Het lidmaatschap van de vereniging deWandelgroepEuregio biedt diverse voordelen

Als lid van de vereniging deWandelgroepEuregio hebben de leden korting op de bijdragen voor de wandelingen zodra deze een bepaald maximum overschrijden. Daarnaast krijgen de leden korting op de evenementen die enkele keren per jaar georganiseerd worden. Veel leden vinden ook de foto’s leuk die we tijdens de wandeling maken. Als lid en deelnemer van de wandeling kun je deze foto’s in een afgeschermde omgeving inzien en/of downloaden. Ook heb je een stem in de vereniging zodat je mede het beleid kunt bepalen in de Ledenvergadering. Tenslotte doe je de wandelbegeleiders een plezier, doordat zij in opdracht van de vereniging de wandelingen kunnen organiseren.

Het spreekt voor zich dat leden net als andere bij ons bekende belangstellenden ook elke week de gratis Nieuwsbrief ontvangen met vermelding van de laatste nieuwtjes, de agenda en de herinnering aan de eerst komende wandeling.

Ondanks deze vele voordelen is de contributie zeer laag.

Maak nu gebruik van ons aanbod! Voor € 6,50 ben je lid van deWandelgroepEuregio vanaf heden tot 31-12-2019.

Vul daarom vandaag nog het formulier in, zodat je ook direct van de vele voordelen kunt profiteren!

 


Klik aub op de twee onderstaande selectievakjes als bevestiging dat u hiermee instemt.


Hierbij meld ik mij aan als lid van deWandelgroepEuregio en ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.
Ik zal de contributie voor het kalenderjaar 2018/2019 direct overmaken op bankrekening NL72 SNSB 0706 1093 92 t.n.v. deWandelgroepEuregio.


De vereniging deWandelgroepEuregio hanteert een Privacyverklaring. Wilt u meer hierover weten? Klik dan op de knop Privacyverklaring